baner
четвртак, 02 април 2015

Едукација за супервизоре Центара за социјални рад

Едукација под називом „Конфликти и начини њиховог конструктивног решавања“ одржана је дана 24.марта 2015.године у организацији и просторијама Центра за социјални рад Врбас.

Ова едукације је намењена супервизорима Центара јужно-бачког округа са циљем унапређења вештина и знања потребних за конструктивно разрешавања конфликтних ситуација и пријављена је Комори социјалне заштите Београд. Учешће у раду су имали супервизори из следећих Центара: Србобран, Кула, Бач, Бачки Петровац, Бачка Топола и Мали Иђош, Оџаци, Сомбор, Апатин и саветнице Покрајинског завода за социјалну заштиту из Новог Сада. Предавачи, односно водитељи едукације су били Душко Бурсаћ, психолог Центра за социјални рад Апатин и Драгана Сарић, педагог Центра Врбас. Обрађене су две тематске целине, прва се тиче конфликата и вештина њиховог решавања, а друга примене асертивне комуникације са клијентима Центра.

Овај начин рада који окупља супервизоре у циљу пружања стручне подршке од стране саветница Завода за социјалну заштиту, Наташе Милић-Теофиловић и Татијане Грнчарски, реализује се свака три месеца на подручју дуге општине. Смисао истих је да се унапреди квалитет рада, разреше дилеме праксе и размене добра искуства.

КОНТАКТ ФОРМУЛАР

  Порука није послата.   Порука је послата.

Делатност Центра за социјални рад

Opština Vrbas - vrbas.net