baner
петак, 13 новембар 2015

Едукација без провере знања за супервизоре групе 2 у Кули

У организацији Центра за социјални рад Кула 05.11.2015. одржана је групна супервизија групе 2 у форми едукације без провере знања.

Присуствовали су супервизори из центара из Врбаса, Апатина, Сомбора, Куле, Србобрана, Бачке Тополе, Оџака и саветница из Покрајинског завода за социјалну заштиту.

Презентоване су две теме: Различити приступи људским проблемима – од гатања до науке и Примена концепта везе ума и тела у саветодавном раду.

У првом делу супервизорка из Центра за социјални рад Сомбор је представила основе поставке и искуства позитивне психологије и психотерапије у трагању за менталним здрављем и благостањем.На крају је, као илустрација, урађена вежба где су учесници писмено изражавали захвалност особи која је седела десно од њих.

У другом делу супервизор из Центра за социјални рад Апатин је упознао учеснике са схватањима комплементарних и алтернативних терапија у медицини и сазнањима познатих аутора у психологији, који су истицали повезаност психе и тела у сагледавању и разумевању људских емоција и понашања.

КОНТАКТ ФОРМУЛАР

  Порука није послата.   Порука је послата.

Делатност Центра за социјални рад

Opština Vrbas - vrbas.net